EXCLUSIV | Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, decizie înainte de nașterea celui de-al patrulea copil: “Șansele erau foarte mici să se mai întâmple”

19 07. 2024, 22:00

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean vor deveni luna aceasta, pentru a patra oară, părinți. Cei doi au 3 fete: Lara, Rita și Vera, pe care le adoră și care le-au schimbat radical prioritățile în viață. Actrița și omul de afaceri au cea mai numeroasă familie dintre rude. Atât Laura, cât și Cosmin mai au câte o soră. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, actrița ne-a dat un spoiler despre comedia Retreat Vama Veche, care intră în cinematografe din 18 octombrie, ea terminând filmările încă din vara trecută, ne-a spus despre feedbackul primit din partea partenerului de viață despre proiectele ei din teatru și film, vorbindu-ne totodată și despre deciza legată de familie. Laura Cosoi nu credea că va avea 4 copii, însă consideră că după venirea bebelușului vor fi în formula completă.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează una dintre cele mai fericite familii din showbiz. Actrița a surprins pe toată lumea când a dat vestea legată de cea de-a patra sarcină la începutul acestui an, chiar de ziua ei, când a împlinit 42 de ani. Pe toată perioada sarcinii, Laura Cosoi și-a onorat proiectele, mai ales că bebelușul a lăsat-o să fie activă. Ea a filmat în avans pentru emisiunea „Vacanță de vedetă” de la Antena Stars, și a terminat și calupul de filmări pentru „Bravo, tată”, serialul de la Antena 1. Din toamnă, ea va fi atât pe micile ecrane, cât și pe marele ecran, fiind unul dintre personajele principale din Retreat Vama Veche,

Care a fost provocarea în comedia Retreat Vama Veche? Am văzut că ai o secvență cu un sărut.

Un sărut? Am plin de secvențe. Unul montat, că vrea doar să vă atragă să veniți să vedeți cum se întâmplă. Eu sunt cu mai mulți pretendenți, dar în special joc cu Toto Dumitrescu, mai mult cu Daniel Nuță. Am chiar și cu Jorge o secvență.

Laura Cosoi: „Asta știe și Cosmin despre mine că nu accept”

 Având în vedere că au fost anumite scene, l-ai pus în temă cu scenariul pe soțul tău, Cosmin?

Nu, dar el nici nu-și pune problema. În general, comediile sunt abordate ca niște comedii, nici scenele nu sunt luate în serios și sunt super nostime. Nici nu știu dacă am discutat despre asta, nu s-a discutat înainte.

Dar în general nu vorbești cu el despre diverse lucruri profesionale?

Ba da, dar mi s-a părut că e mult mai important personajul meu. Adică am povestit cu el despre ce se întâmplă în film, dar nu detaliat: am scena aia și aia, și cu cealaltă, și cu ăla, și cu celălalt.

Simți nevoia să primești feedback din partea lui Cosmin?

Da, dar după ce vede, adică nu la cald, ca să zic așa, trebuie să vadă, să mai stea puțin. În general, mie îmi place critica după o perioadă. Asta știe și Cosmin despre mine că nu accept. După ce o să vadă filmul, trebuie să spună că e foarte bine și după aceea să mă critice sau să critice ceva, dacă are de criticat.

Dar s-a întâmplat?

Poate să își dea cu părerea dacă i se pare nejustificat sau despre anumite chestii care nu le-a înțeles din spectacolele de teatru în special.

Cum reacționezi? Te deranjează?

Mi se pare foarte constructiv să discuți. El nu vede lucrurile din perspectiva unui profesionist, ci a unui spectator. Și asta mă ajută, că e totuși părerea pe care o ascult, pentru că știu că un om ca el poate sau nu să meargă în cinema și să influențeze. Și absolut că e sincer. Dar, în general, lui îi cam place ce fac eu și are foarte mare încredere în proiectele mele.

Laura Cosoi: „Nu m-am gândit că voi avea patru copii”

Voi sunteți primii care aveți așa o familie mai numeroasă dintre rude?

Da.

La un moment dat spuneai că nu te obișnuiești cu ideea că e ultima sarcină.

Dacă mă mai întreabă cineva: “Gata, te-ai oprit?”.  Mi s-a părut foarte nostim o dată, de două ori, de trei ori, dar după aceea, când începi să te întâlnești zilnic cu oameni care-ți spun: “Da, dar acum e gata! Gata, nu?  Adică gata, adică nu mai faci!“ A început să mă deranjeze puțin intruzivitatea oamenilor, pentru că mi se pare o chestie super personală.

Fiecare face câți copii dorește și îi crește cum vrea. Sunt poate mai sensibilă acum și pentru că oricum hormonal sunt așa într-un roller coaster și emoțional. Și pentru că real îți spun că nu m-am gândit că voi avea patru copii. Bineînțeles că, la un moment dat, am zis: gata, ok, s-a terminat cu trei. Deci știam că oricum șansele erau foarte mici să se mai întâmple. În primul rând asta, dar după aceea am avut un moment din ăsta, când am văzut un copil mic, a fost o chestie, nu știu. Apoi când tu simți așa și când știi că soțul tău își dorește foarte mult și că e ceva ce putem să ducem.

De asta zic că eu am mai zis că “nu” și a fost și zic acum că “nu” și cred că nu totuși, pentru că vreau să ajung să îi și cresc. Am avut norocul că am și lucrat, nu m-a întrerupt, n-am pierdut nimic în tot timpul ăsta, am câștigat!

Foto: Instagram